קציצות הודו קלאסיות, כמו שאכלנו בילדותינו, רק במעט ירק שמעניק להם גם טעם וגם ריח יחודיים.
החומרים ל-10 קציצות בינוניות:
- יוצרים קציצות עגולות ומטגנים משני הצדדים כ-5 דקות בכל צד.
טיפ קטן: לפני שאתם מתחילים ביצירת הקציצות, הרטיבו את הידיים, וכך הבשר לא ידבק לידיכם.
החומרים ל-10 קציצות בינוניות:
1/2 ק"ג הודו טחון
2 שיני שום כתושות
2 כפות פטרוזיליה קצוצים
2 כפות שמיר קצוץ
1 ביצה
4-3 כפות פירורי לחם
1 כף אבקת מרק הודו (לא חובה)
2 כפות קטשופ או עגבנייה מרוסקת
מלח ופלפל
2 כפות מים
מעט שמן לטיגון
אופן ההכנה: - מערבבים יחד את כל מרכיבים ומשהים לכ-10 דקות. - מחממים מחבת עם מעט שמן על אש בינונית.- יוצרים קציצות עגולות ומטגנים משני הצדדים כ-5 דקות בכל צד.
טיפ קטן: לפני שאתם מתחילים ביצירת הקציצות, הרטיבו את הידיים, וכך הבשר לא ידבק לידיכם.
פוליסמן אולגה